Contact

Heb je vragen omtrent islamitische vraagstukken, de organisatie of overige vragen? Neem dan contact op via onderstaand antwoordformulier.:

[raw][tfuse_contactform tf_cf_formid=”0″][/raw]

14 gedachten over “Contact

 • 2 maart 2017 om 22:13
  Permalink

  Salaam alaikoem,

  Ik zou graag willen weten wat de volgorde dient te zijn van het inhalen van de gemiste gebeden?

  Wasalaam

 • 24 maart 2017 om 20:29
  Permalink

  Is het haram om in de macdonald te werken

 • 31 maart 2017 om 09:11
  Permalink

  Asalaam Alykum,

  Waarom staat bij jullie website (Copyright © 2017 Sunni Instituut. Alle rechten voorbehouden.)?

 • 5 mei 2017 om 11:45
  Permalink

  Slm zou graag onze zoon inschrijven om lessen te volgen bij jullie

 • 15 mei 2017 om 19:49
  Permalink

  Salam aleikum ik ik start met werken Om 5 uur in de ochtend ze dus mijn vraag is kan ik mijn Isha gebed vroeger verrichten dan anders? Want ik wil slapen achter maghreb of anders moet ik nog 2u wachten . En ik weet dat er in de koran staat dat we onze gebeden op vastgestelde tijdstippen moeten verichten maar vroeger waren er geen uurwerken of klokken etc ze dus wat is het vastgestelde tijdstip ? Bedankt al om te antwoorden

 • 5 juni 2017 om 04:18
  Permalink

  Assalaamoe alaykoem

  Ik heb een vraag i.v.m. ramadan?
  Ik heb een bepaalde ziekte waar ik verplicht bij ben om 2x/dag een pilletje in te nemen met water, in dit geval moet ik dus bij fajr en maghreb 1tje innemen.
  ALHAMDOULILAH alles gaat zoals ALLAH het wilt.
  Maar mijn vraag nu is:
  Wat ik als ik bij fajr mijn klok niet heb gehoord omwille van…
  en vb 30min later of misschien een 60min later of later opsta dan normaal!
  Ben ik nog toegestaan alsnog dit pilletje in te nemen met wat water en moet ik deze dag gewoon dan inhalen na de ramadan of wat is het oordeel hierover?
  Voel me hier heel moeilijk bij omdat ik mijn ramadan net verwaarloos omdat ik het pilletje net wat belangrijker vind dan mijn geloof.

  ALHAMDOULILAAAAAH
  Groet jou oeght

 • 16 juni 2017 om 18:04
  Permalink

  Pas op voor deze personen en het bestuur dit zijn namelijk teroristen vooral de afghaan samir sakhi die een deobandi ideologie aanhangt hij en zn vriendjes van sunni instituut zijn leden van alqaeda en is ze willen de taliban ideologie verspreiden en haat creëren jegens Amerika en het westen ze zijn net als kanker gezwel wellicht worden deze kanker cellen van sunni instelling geobserveerd door de aivd ze zijn een gevaar voor de samenleving

 • 18 juni 2017 om 11:09
  Permalink

  Geachte broeder,
  Wa salam aleikoum,

  Ik heb een vraag omtrent het vasten. Ik heb een puberzoon van 12( in november 2016 12 geworden. Hij zegt zelf dat ie de puberteitskenmerken heeft maar qua bouw etc.. is het een fragiel manneke. Vorig jaar op een paar dagen na vastte hij de hele ramadan en nu vast hij de hele maand. Hij zit sinds dit jaar op het VWO en heeft deze week eindtoetsen die zwaar meetellen voor zn overgang. Hij geeft zelf aan dat ie het moeilijk heeft om zich te concentreren en ook vanwege slaapgebrek. Mijn vraag is gezien zijn prille leeftijd of hij hoe dan ook dient door te gaan met vasten of dat hij het mag verbreken en wellicht later inhaalt.
  Alvast bedankt voor uw antwoord
  Wa salam aleikoum

 • 25 juni 2017 om 06:35
  Permalink

  As salam aleykum,

  Ik heb een keer iets gevraagd aan jullie via Facebook: over Hanbali, athari en ashari inplaats van antwoord geven hebben jullie mij gedeblokkeerd en toen is mijn vertrouw weg bij jullie en vertrouw ik jullie niet meer want waarom ga je iemamd bloken alleen om een vraag? Ik vind dat heel apart en jammer als we iets willen weten dan horen we dat te vragen aan elkaar maar goed ghair..

  As salam aleykum..

 • 25 juni 2017 om 12:21
  Permalink

  Salam 3leykom w raHmatullah,

  Waar kunnen wij in Rotterdam het 3id gebed verrichten op maandag 26 juni 2017? Allah ybarek feekom.

 • 26 juni 2017 om 11:29
  Permalink

  Anti Amerikaans clubje is het het zijn de worteltjes van de taliban aanhang dus wees opgepast voor deze organisatie ze volgen de geradicaliseede taliban leiders van Afghanistan! ! De taliban is een verboden organisatie die dagelijks aanslagen pleegt dus mensen oppasen voor deze personen ze zijn een gevaar voor voor de samenleving !!!

 • 18 juli 2017 om 18:39
  Permalink

  As salaamu alykum.
  Mijn vraag is wie zijn jullie?
  Ik kan nergens op de site vinden wie de mensen van deze site zijn?

  Hoor graag anwrd van jullie.
  Barak Allahu fik

 • 13 augustus 2017 om 10:39
  Permalink

  Goedemorgen,

  Ik ben geen moslim, maar ik ben erg geinteresseerd in de Hakim als Boek van Wijsheden. Kan iemand mij zeggen of er een Nederlandse vertaling bestaat van Al Hikam Al’Attaiyah van ibn Ata’Allah al-Iskandari? Met belangstelling wacht ik op reacties.

  Vriendelijke groet,
  Jan Verhaar

 • 28 augustus 2017 om 19:14
  Permalink

  Door deze organisatie worden er wereldwijd aanslagen gepleegd ze hebben ook de aanslagen gefinancierd vooral de afghaan samir abdul rahman .dagelijks houd het zich bezig met tereur organisatie taliban financiering deze organisatie zou eens gearresteerd moeten worden en aan de Amerikaanse CIA moeten overgelaten worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *